Conferinte
Anuale

Ascendis Corporate Events s-a nascut din dorinta de a oferi partenerilor noştri cele mai bune servicii integrate. Participarea la evenimentele noastre va ofera nu numai informatii valoroase, ci si experiente memorabile. Intelegem ca fiecare experienta este unica.

Ne dorim sa cream experiente care sa inspire, sa energizeze si sa devina memorabile. Ne ajuta experienta corporate a membrilor nostri, experienta castigata in cele peste 1000 de programe de team building asigurate pana acum si interactiunea cu peste 200.000 de participanti din toate industriile de top ale Romaniei si nu numai.

i-XqScsJK-XL

Pregatirea, coordonarea si sustinerea unei conferinte anuale reusite este o provocare profesionala pentru toti cei implicati, in egala masura clienti si furnizori. Reusim de fiecare data sa facem fata acestor provocari – relatiile constante cu partenerii ne-o confirma.

MAI MULT: Stim ca pot aparea momente, in cadrul conferintei sau intalnirilor, cand energia participantilor poate fi scazuta sau cand, dupa o zi lunga de discutii si prezentari, este nevoie de un impuls care sa „ridice sala in picioare”. Pentru aceste momente, si nu numai, am creat o serie de activitati scurte, recreative, cu scopul de a energiza participantii sau de a transmite un anumit mesaj. Iubim ceea ce facem – te invitam sa vizualizezi galeria de poze!

Conferinte
 De vanzari

Diferenta intre un vanzator bun si unul excelent provine din detalii. Diferenta intre o conferinta de vanzari buna si una extraordinara provine tot din detalii.

De ce ati alege Ascendis Corporate Events? Pentru ca lucrati cu o echipa dedicata, prezenta pe tot parcursul evenimentului, de la concepere, pregatire, design & set-up sala si materiale, logistica, lumini, sonorizare, speakeri, pregatirea/antrenarea speakerilor si pana la incheierea lui. Ne mandrim cu calitatea serviciilor integrate pe care putem sa vi le punem la dispozitie si cu managementul evenimentelor sustinute. Ne propunem de fiecare data să generam o experienta memorabila pentru dumneavoastra. Nu de putine ori asiguram follow-up conferintelor de vanzari. Trainerii Ascendis ofera o excelenta consultanta in acest domeniu.

cap pagina conferinte

Suntem numarul 1 in piata evenimentelor din Romania in ceea ce priveste sustinerea, dar si organizarea evenimentelor. Partenerii nostri aleg sa „cumpere” de la noi pentru transparenta costurilor, promptitudine si flexibilitate, pentru perseverenta de a obtine rezultate pentru client si, nu in ultimul rand, pentru creativitatea de care am dat mereu dovada. Cel mai vechi partener a organizat impreuna cu noi 7 conferinte consecutive. Va multumim anticipat pentru provocarile pe care ni le oferiti!

B2B, INTALNIRI
 CU PARTENERI

Suntem convinsi ca harta nu este teritoriul. Oricat de buna este planificarea unui eveniment, realitatea va aduce cu ea provocari neprevazute. Pentru a putea strabate insa un teritoriu, harta trebuie sa fie fara cusur. Astfel intelegem si noi sa pregatim si sa structuram evenimentele cu partenerii: ca o harta buna, utilizata cu multa experienta, pentru a putea ajuge la destinatia propusa: taramul Rezultate!

i-QC2NZwN-XL

Din experienta evenimentelor organizate, intelegem importanta reusitei unei astfel de intalniri. Imaginea transmisa si experienta traita de catre partenerii dumneavoastra vor da nota viitoarei relatii. O astfel de intalnire poate creste valoarea acestei relatii. De aceea, facem totul ca partenerii dumneavoastra sa plece cu zambetul pe buze si increzatori in viitorul parteneriatului. Experienta vasta in zona de team building si organizare de evenimente ne-au ajutat si ne ajuta sa putem surprinde in mod placut partenerii si sa va depasim asteptarile. Provocati-ne!

Ce obtineti: servicii integrate, logistica, consultanta pentru organizarea evenimentului si a agendei, o echipa de profesionisti gata sa va sprijine in orice, speakeri, cadouri si personalizarea premiilor partenerilor, designul evenimentului si materiale, follow-up eveniment.

Ascendis Corporate Events: Experienta. Viziune. Rezultate.

VORBITORI
 INSPIRATIONALI

Biroul de Speakeri este principalul furnizor de speakeri motivationali pentru conferinte si evenimente din Romania.

Ce facem? Planificam, organizam, dezvoltam programe care-i inspira pe participantii evenimentelor. Mai mult, impreuna cu speakerul ales, pregatim subiectele si exemplele, astfel incat sa atingem obiectivele propuse de dumneavoastra. Relatia speciala pe care o avem cu acestia ne ajuta sa construim impreuna.

Cum facem? Prin transparenta, adaptabilitate si prin atingerea obiectivelor solicitate de clienti.

i-bPQxGL7-XL

De ce? Oameni de valoare ai acestei tari devin surse de inspiratie atat pentru actualele, cat si pentru urmatoarele generatii, carora le transmit ceea ce au reusit sa faca. Aici intalniti oameni care au cucerit Everestul sau adancul pesterilor, campioni olimpici sau campioni ai vietii, oameni care va pot imbogati mai mult decat orice comoara.

Cu cea mai vasta retea de speakeri din Romania, cu oameni care ne folosesc dedicat ca intermediari intre ei si beneficiari, ne-am castigat prin seriozitate locul numarul 1 in Romania, in materie de reprezentanti ai diverselor personalitati. Le multumim pentru increderea acordata! Va invitam sa accesati pagina noastra dedicata speakerilor: www.birouldespeakeri.ro

Un om inspirat este un om mai bogat!