Valori și pasiune. „Back to the roots“ este o poveste cu şi despre pasiuni ascunse prin colțurile ţării, drumeții care să ne aducă mai aproape de natură, invitați care să ne inspire.

Participanții, sub îndrumarea unor meșteri locali vor lua sau, după caz, relua contactul cu tradițiile românești. Îmbinăm arta meșteşugului popular cu lucruri făcute din suflet și cu drumeții care ne ajută să descoperim locuri mai puțin turistice, dar pline de poveste.

 

Ce se întâmplă în „Back to the Roots“?
Uneori mai obosim şi noi, aceste femei fantastice şi aceşti bărbaţi de fier ai business-ului românesc… Multă muncă, presiunea deadline-urilor, a rezultatelor, interacţiunile uneori dificile cu ceilalţi…

Oboseala aduce după ea rutină, neimplicare, amânări şi pierderea entuziasmului, sau dimpotrivă, stres şi agitaţie, cu conflictele aferente. Partea proastă e că ambele variante demotivează, iar oamenii şi proiectele au de suferit în egală măsură. Nu e greu să ne dăm seama că am obosit. Când conştientizăm asta, putem să:

  • ne ascundem după deget, să tragem şi mai mult de noi, aşa, din inerţie;
  • ne oprim puţin, regândim modul în care facem lucrurile şi sa facem altceva, pentru a ne reveni, pentru a ne energiza. Apoi să ne reapucăm de treabă tot împreună, cu o nouă energie şi plini de creativitate.

Scopul programului este acela de a ne energiza și de a găsi, la nivel de echipă, acele motivații comune de a fi și mai buni.

Acesta este un program 100% personalizat in functie de contextul și personalitatea echipei.

 

Rezultatul final:

  • Orientare către client prin prisma valorilor pe care acesta le apreciază;
  • Îmbunătățirea comunicării;
  • Construirea sau îmbunătăţirea relațiilor interpersonale;
  • Întărirea spritului de echipă și motivare a întregului grup de participanţi.