Aportul fiecăruia are impact în rezultatul final, fie că este vorba despre o operă de artă, fie despre o conversație cu un cli¬ent. Echipele își vor etala abilitățile artistice, pictând o capodoperă de proporții epice. Dar contează cum ajung la acest rezultat...

Cream impreuna o opera de arta si aratam fiecarui membru al echipei cum arata o imagine de ansamblu, cum se construieste, cum o poate vedea, care este contributia personala la rezultatul final si de ce este important sa o aiba. Provocam participantii sa iasa din zona de confort, sa comunice si sa colaboreze, pentru ca altfel nu pot obtine imaginea finala.

Ce se intampla in „Big Picture“ ?

Participantii, impartiti in echipe, creaza impreuna o opera de arta. Fiecare echipa este responsabila de pictarea unei parti din tabloul final.

Alegem impueuna o imagine reprezentativa pentru echipa si colegii nostri pictori o dezmembreaza si o transforma in material de lucru. Echipele primesc cate o panza cu un fragment din imaginea finala, vopsele si pensule si un set simplu de instructiuni. De aici trebuie sa descopere singuri care este rezultatul final si constata ca nu pot vedea imaginea completa decat daca echipele colaboreaza intre ele.

Este un program incarcat de emotie, pentru ca opera finala este spectaculoasa. Desi la inceput participantii sunt timizi si nu isi dau seama ce insemana petele de culoare asezate pe panza, rezultatul final este impresionant. Vernisajul este asteptat intotdeauna cu nerabdare si este punctul culminant al zilei. Cand vad opera completa, fiecare isi recunoaste tusa, fiecare e mandru de coltul creat si de contributia la rezultat, cu atat mai mult cu cat opera creata este instalata in sediul clientului si se transforma intr-o amintire placuta, de care iti amintesti in fiecare zi.

 

Rezultatul final:

  • Participantii constientizeaza importanta contributiei personale la rezultatul final;
  • Echipa va fi motivata de realizarea unei provocari care pare imposibila;
  • Se dezvolta si perfectioneaza modul de comunicare cu propriii coechipieri, dar si cu celelalte echipe;
  • Echipa va fi stimulata sa fie mai unita in luarea deciziilor.