Rasul previne stresul! Circul poate avea multiple forme, insa scopul va ramane mereu acelasi: sa ne faca sa ne simtim bine.

Fiecare membru din echipa are ceva de facut in arena sau in afara acesteia. Fie ca este vorba despre planificarea reprezentatiei, coregrafia, dresajul sau interpretarea personajelor, butaforia si infrumusetarea costumelor, acesta este, de fapt, un eveniment care se termina cu o ceremonie pe masura, rasplatind efortul echipelor.

Ce se intampla in „Circus“?

Imagineaza-ti echipele, realizand 3 show-uri complete de circ care vor bucura si intriga publicul!
Arta, pasiune, dedicatie si talent – totul pus in slujba marelui spectacol: lumini, farduri, costume, efecte speciale, jonglerii si dresaj. Numar cu clovni, dresaj de animale si o reprezentatie la liber: magie, acrobatie sau altceva.

Provocarea este, deci, urmatoarea: realizati un show extraordinar pentru mic si mare!

Cerinta, dar si provocare: trebuie sa tii pasul cu timpul alocat, pentru ca premiera spectacolului va avea loc in marea arena a companiei tale, in seara respectiva!

Daca il planifici cum trebuie si folosesti fantezia, echipa ta s-ar putea sa plece acasa cu premiul pentru cel mai bun show. Si, poate ca unul dintre „circari” va primi premiul pentru cel mai reusit numar de iluzionism sau jonglerie.

Rezultatul final:

  • Dezvoltarea abilitatilor de joc, comunicare, creativitate;
  • Dezvoltarea capacitatii de a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva, de a raspunde la provocari apeland la imaginatie;
  • Construirea relatiilor interpersonale intr-un alt mod decat s-ar intampla la birou;
  • Crearea tuturor acelor „minute de glorie“, personale si in echipa.