Cunoaste-ti si depaseste-ti limitele! Ia cu tine un serpas, fii atent la vreme, gestioneaza resursele, stai cat mai mult acolo sus, pe varf... Cu alte cuvinte, lasa-te prins intr-un eveniment de care cu siguranta iti vei aduce aminte!

Cucerirea Everestului este un eveniment „hands on”, in care participantii se confrunta cu o provocare neobisnuita, dar in contextul unor situatii familiare mediului de la locul de munca: lipsa aparenta de resurse, deadline-uri agresive, oportunitati si amenintari, necesitatea de a lua decizii rapide, presiunea timpului, anxietate, limite fizice si multe altele.

Ce se intampla in Cucerirea Everestului ?

Povestea la care vor lua parte participantii este una bazata pe fapte reale. Visul lui John Power, un miliardar excentric si un impatimit al muntelui, este de a cuceri Everestul. Dupa numeroase incercari, un accident nefericit face ca acest obiectiv sa fie imposibil de atins.

Insa, pasiunea pentru munte ramane si se hotaraste sa-si indeplineasca visul rasplatind echipele curajoase care reusesc sa stea cel mai mult pe varf si care se intorc nevatamate din aceasta ascensiune.

Folosind metoda invatarii experientiale, acest program reuseste sa schimbe atitudini si comportamente, proces posibil doar prin saptamani de training sau invatare traditionala.

 

Rezultatul final:

  • Cunoasterea reciproca mai buna a membrilor echipei si omogenizarea comunicarii intre ei;
  • Intelegerea relatiei membru-echipa;
  • Dezvoltarea gandirii strategice;
  • Consolidarea si motivarea intregului grup.