Surprinde esentialul! Observa, apoi alege informatiile care au cea mai mare relevanta pentru subiectul expozitiei si pentru spectator... Prezinta delta dunarii asa cum nu a mai fost vazuta!

De multe ori, cand vrem sa transmitem ceva, fie interlocutorul nu are timp, fie nu reusim sa ii captam atentia, fie pur si simplu ne pierdem in prea multe detalii. Prin acest program, care va pune in fata unui peisaj maiestuos si va provoaca sa-l redati in cateva poze reprezentative, veti invata cum se poate surprinde esenta unei informatii, a unei activitati, a unei comunicari.

Ce se intampla in „Expozitie in Delta“?

Impartim participantii in echipe. Vor trece prin mai multe etape de „joc” si invatare, astfel incat sa realizeze o expozitie cu fotografii din Delta. Pana aici totul e clar, dar… Pe tot parcursul incursiunii lor in Delta, vor fi expusi provocarilor, plimbarilor in locuri mai putin cunoscute, nu neaparat zone turistice, vor face cunostinta cu povesti si obiceiuri locale.

Astfel, vom parcurge rapid unele etape din viata unui artist, dar ne vom asigura ca se pastreaza spiritul, creativitatea si starea interioara – in cazul acestui exercitiu, chiar ale participantilor.

Programul se va termina… cum altfel decat cu planificarea unei expozitii ce va fi organizata intr-un spatiu accesibil, in cadrul companiei. Astfel, veti crea o oaza vizuala de relaxare, dar, de fapt, si o sugestie atractiva pentru membrii altor echipe din companie.

Rezultatul final:

  • Dezvoltarea abilitatilor de comunicare, descoperirea de noi resurse de creativitate, pana atunci neconstientizate de catre unii participanti;
  • Dezvoltarea capacitatii de a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva, de a raspunde la provocari inedite, apeland la imaginatie;
  • Dezvoltarea empatiei si a capacitatii de a gandi „out of the box”;
  • Relaxarea si motivarea echipei.