Vantul sufla, valurile ne dau de furca, dar noi pastram directia! Un cocktail de cursuri intensive, teoretice si practice, menite sa ne introduca in tainele navigatiei.

Participantii vor primi un instructaj teoretic si practic intensiv, pe parcursul unei zile, in urma caruia isi vor insusi cunostintele pentru manevrarea unui iaht cu vele la un asemenea nivel, incat la final vor fi capabili sa ridice velele si sa manevreze ambarcatiunea in directia dorita.

Ce se intampla in „Extemporal la Marea Neagra“?

Cunostinte noi, secrete si ponturi vechi de marinarie, vor fi dezvaluite pe intelesul tuturor. Sunt doar cateva puncte de atractie, la care se adauga posibilitatea de a capata, intr-un timp relativ scurt, abilitatea de a manevra un iaht.

„Extemporal la Marea Neagra“ isi propune, deci, deprinderea notiunilor de baza si aplicarea acestora atat individual, cat si in cadrul rolurilor echipajului unui iaht. Asimilarea de noi cunostinte teoretice, dar si de tehnici noi, precum si disciplina activitatii in echipa sunt elementele ce vor fi stimulate in cadrul acestui program complex si provocator de team building.

Rezultatul final:

  • Dezvoltam initiativa si proactivitatea colegilor din echipa;
  • Oferim posibilitatea de a invata ceva nou, in conditii deosebite;
  • Stimulam colaborarea si cunoasterea reciproca a membrilor echipei;
  • Intelegem mai bine relatia membru-echipa-raspuns la provocari;
  • Ne-am relaxat si chiar am condus un vas cu panze!