Energia transmisa de un sincron perfect, emotiile generate de anticiparea momentului cand muzica va porni, precum si reactia publicului, fac din acest eveniment un adevarat show!

Am conceput acest eveniment, bazandu-ne pe implicarea oamenilor atunci cand aspira la un obiectiv comun. Este drept ca nu este usor sa inveti in 2 ore coregrafia unui dans ce dureaza 3 minute. Dans pe care trebuie sa il etalezi intr-un spatiu public… Insa oamenii reusesc, iar aceasta reusita lasa un sentiment de implinire si energie pentru fiecare.

Ce se intampla in „Flashmob“?

Participantii invata de la cei mai buni, coregraful Edi Stancu si baletul sau. Impreuna cu acestia, concepem tot scenariul, colajul muzical si coregrafia. De fapt, participantii sunt invitati la eveniment fara a sti ce li se pregateste. Odata ajunsi, se confrunta cu marea provocare. Urmeaza 2 ore de repetitii pe echipe, sub indrumarea unui coregraf. Repetitia finala se realizeaza cu toate echipele, accentul fiind pus pe scenografie si atitudine, coregrafia fiind deja invatata.

In tot acest timp, la locul „faptei”, o intreaga echipa tehnica se asigura ca muzica va avea volumul potrivit, ca macaralele cu camerele de filmat sunt bine pozitionate si ascunse etc.

Participantii vor merge apoi in spatiul public prestabilit si se vor raspandi in multime, urmand ca la primul sunet sa inceapa „nebunia”!

Rezultatul final:

  • Constientizarea importantei contributiei personale la rezultatul final;
  • Cresterea increderii in sine a fiecarui membru al echipei prin realizarea unei provocari care pare imposibila;
  • Destinderea si energizarea intregii echipe.