Antreneaza-te pentru a fi numarul 1! Echipa ta intra in cursa pentru grand prix. Totul conteaza: masina, antrenamentul, circuitul, accesoriile, timpul, pilotul, echipa...

Formula 1 este o experienta complexa, cu un rezultat spectaculos. Echipele reusesc sa construiasca masini performante care sa intre in cursa pentru Grand Prix. Roti, motor, frane, fete care flutura steagul si faimosul Grand Prix care sta sa inceapa. Aderenta rotilor e importanta, la fel si rapiditatea cu care vor gasi solutii la eventuale probleme, insa echipa este de neinlocuit.

Ce se intampla in „Formula 1“?

Fiecare echipa trebuie sa construiasca o masina de formula 1, in principal din carton. Aceasta trebuie sa fie functionala si numai buna pentru pilotul ce o va conduce.

Fiind vorba despre o masina ce se va realiza din mai multe componente, pe tot parcursul evenimentului, membrii echipei trebuie sa fie atenti la partea de comunicare, la creativitate si la timp. Fiecare membru al echipei contribuie la rezultatul final.

Dupa realizarea masinii, echipele intra in circuit. Cursa poate fi de tip competitie sau de tip stafeta. Sub o forma sau alta … Masinile trebuie sa prinda viteza!

Rezultatul final:

  • Intelegerea interdependentei sarcinilor, cand se lucreaza in echipa;
  • Imbunatatirea atitudinii proactive;
  • Dezvoltarea creativitatii;
  • Energizarea si motivarea echipei.