Amutiti presa de moda cu o colectie incredibila, etalata elegant si inedit pe scena. Ideile prind forma si culoare, intr-o experienta ce scoate „fabulosul” din fiecare!

Participantii trebuie sa aduca cu ei, imaginatia, planificarea si munca ce trebuiesc investite in a crea o moda aparte de la plansa si pana la podium.

Ce se intampla in „Haute Couture”?

Membrii echipei trebuie sa munceasca impreuna la mesaje, costume, coregrafie si optiune muzicala, dand in acelasi timp frau liber imaginatiei si dezvaluindu-si abilitatile ascunse de design. Este multa munca ce trebuie facuta intr-un timp scurt, asa ca munca in echipa, o administrare buna si un efort sustinut in aceeasi directie vor fi vitale in acest eveniment.

Haute Couture” culmineaza cu o prezentare de moda distractiva, unde toate creatiile vor fi prezentate in fata intregii companii de catre super-modelele fiecarei echipe.

Inevitabil, creatiile variaza de la stilat, la complet excentric si sunt primite cum se cuvine de o multime de aplauze si aclamari.

Rezultatul final:

  • Dezvoltarea abilitatilor de joc, comunicare, creativitate;
  • Dezvoltarea capacitatii de a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva, de a raspunde la provocari, apeland la imaginatie;
  • Construirea relatiilor interpersonale intr-un alt mod decat s-ar intampla la birou;
  • Crearea acelor „minute de glorie“ atat individual cat si la nivel de echipa.