Aportul tau are impact direct si nemijlocit in rezultatul final, vei crea propriul tau vin. Echipa isi va etala inclusiv abilitatile creative, construind eticheta vinului ce abia se naste.

Vinul (din latina: vinum – „vita”) este o bautura obtinuta exclu­siv prin fermentatia alcoolica totala sau partiala a struguri­lor proaspeti, zdrobiti sau nu, sau a mustului de struguri. Vinul este un produs agroalimentar, la care folosirea de arome sau de extracte este interzisa. Singura aromatizare acceptata este cea care provine din contactul vinului cu lemnul de stejar al butoaielor in care se pastreaza.

Ce se intampla in „In vino veritas“?

PARTEA I – „VIE & CRAMA“

Participantii vor incepe ziua foarte devreme, in vie. Prima intalnire va fi cu inginerul viticultor care va prezenta detalii privind cultivarea, ingrijirea, culesul strugurilor etc. Inginerul viticultor va pregati participantii pentru cules.
Fiecare participant va primi ustensilele necesare pentru cules si, vreme de o ora, va desfasura aceasta activitate. Imediat dupa cules, grupul va urma drumul strugurilor – incarcarea, cantarirea, desciorchinarea, presarea, traseul in crama.

PARTEA A II-A – „SARBATOAREA CULESULUI“

Participantii vor fi impartiti in echipe. Fiecare echipa va fi parte a unui targ/iarmaroc ce va avea ca tema centrala „Sarbatoarea Culesului“.

Recolta bogata, rezultate pe masura:

  • Constientizarea importantei contributiei personale la rezultatul final;
  • Dezvoltarea sentimentului de apartenenta la echipa;
  • Realizarea unui produs ce poate fi un reprezentant al brandului sau companiei in relatiile cu clientii;
  • Motivarea si relaxarea echipei.