Transmite emotii! Orice film trezeste in spectator o anumita emotie. In spatele acestei emotii, insa, se afla o echipa care face lucrurile sa se intample.

„Made in Hollywood“ este o fabuloasa calatorie in lumea controversata si atragatoare a marelui ecran. Fiecare mem­bru din echipa are ceva de facut. Fie ca este vorba despre planificarea bugetului de productie, filmarea scenelor sau interpretarea personajelor, asistenta pentru costume, locuri de filmat si decor… acesta este un eveniment care se termina cu o ceremonie pe masura, rasplatind efortul echipelor.

Ce se intampla in „Made in Hollywood“?

Imagineaza-ti colegii impartiti in echipe, realizand fiecare cate un film de 4 minute, care sa se preteze marilor incasari de la Hollywood! Ce inseamna de fapt aceasta provocare? Fiecare echipa va scrie scenariul, va construi planul de promovare a filmului, va realiza un casting pentru a vedea cine ce rol va interpreta. Apoi… Motor!

Trebuie sa se tina pasul cu timpul alocat, pentru ca premiera fil­mului va avea loc… la ceremonia de inmanare a premiilor Academiei de Film, in companie, in seara respectiva!

Una dintre echipe va pleca acasa cu premiul pentru cel mai bun film. Marea provocare: unul dintre actori sau actrite ar putea primi premiul pentru cel mai bun/cea mai buna actor/actrita.

Rezultatul final:

  • Dezvoltarea abilitatilor de joc, improvizatie, comunicare, creativitate;
  • Dezvoltarea capacitatii de a rezolva o problema, plecand dintr-o pozitie pentru care aparent nu ai pregatire de specialitate;
  • Stimularea initiativei si a capacitatii de a raspunde la provocari, apeland la imaginatie;
  • Construirea relatiilor interpersonale;
  • Crearea unor „minute de glorie“ si a posibilitatii de a observa si aprecia calitati noi ale membrilor echipei.