Pastreaza firul epic! Oricat de complexa este povestea pe care doresti sa o spui, firul epic este cel care va tine ascultatorul cu ochii deschis si cu urechea ciulita.

„Roman Photo“ ofera participantilor o experienta moderna intr-un cadru de poveste si o atmosfera medievala. Porneste de la o intriga data si construieste impreuna cu echipa un roman complex, cu personaje autentice, scene diverse si rasturnari de situatie!

Cum? Unde? Descopera Brasovul, asa cum nu l-ai aflat pana acum. Enigma, provocari si fir epic, toate sunt gata sa te implice intr-un program memorabil.

 

Ce se intampla in „Roman Photo“?

 

Locuri diferite, provocari in fiecare loc, intrebari la care echipele trebuie sa raspunda si toate acestea pentru a realiza un „Roman Photo“ memorabil.

 

Pornind de la o intriga data, echipele trebuie sa realizeze un roman fotografic. Pentru a face acest lucru, o echipa trebuie sa viziteze mai multe locuri unde, odata ajunsi, trebuie sa raspunda la o intrebare specifica si sa indeplineasca o provocare. In fiecare loc se ajunge pe baza unor indicii date. Provocarile sunt dinamice si necesita implicarea tuturor mem­brilor unei echipe.

 

Rezultatul final:

 

  • Cunoasterea reciproca a membrilor echipei si omogenizarea comunicarii dintre acestia;
  • Intelegerea relatiei membru-echipa;
  • Dezvoltarea creativitatii şi incurajarea folosirii propriilor resurse de inventivitate;
  • Dezvoltarea atitudinii proactive;
  • Consolidarea si motivarea grupului.