Reputatia se castiga prin performanta! Faci parte din cea mai buna echipa antitero din SUA. Aceasta trebuie sa dezamorseze o bomba si sa salveze 4 ostatici.

„S.W.A.T Team“ este un program care iși dorește sa ofere echipei o experienta complexa, dinamica, dar și distractiva. Echipele vor trece, pe rand, printr-o serie de probe ce vor pune la incercare modul in care lucreaza impreuna. Programul ofera un cadru in care participantii se pot cunoaște mai bine intre ei și pot experimenta elementele necesare unui grup pentru a functiona ca o echipa.

 

Ce se intampla in „S.W.A.T.“?

Special Weapons and Tactics este o echipa speciala ce se regasește in majoritatea sectiilor de politie din Statele Unite ale Americii și care este antrenata pentru a efectua misiuni periculoase.

Acum 10 minute, politia din L.A. a fost informata de prezenta unei bombe intr-o cladire aflata in apropierea Los Angeles-ului. Teroriștii au luat cu ei 4 ostatici.

L.A.P.D. are la dispozitie 24 de ore pentru a dezamorsa bomba și a salva ostaticii. Pentru ca zona precizata de teroriști este una foarte mare, L.A.P.D. a cerut ajutorul echipelor de interventie aflate in orașe apropiate: L.A. S.W.A.T. Team, San Diego S.W.A.T. Team, San Francisco S.W.A.T. Team, Las Vegas S.W.A.T. Team. Restul… este doar aprecierea riscului, stabilirea unei strategii, actiune și colaborare!

 

Rezultatul final:

  • Participantii conștientizeaza importanta contributiei personale la rezultatul final;
  • Motivarea echipei prin realizarea unei provocari care pare imposibila;
  • Dezvoltarea comunicarii in scop dat, atat in echipa, cat și cu celelalte echipe;
  • Conştientizarea necesităţii de a colabora şi de a te pune de acord cu cei din echipa ta şi din alte echipe;
  • Creşterea energiei şi increderii in sine a membrilor echipei.