Ofera o experienta memorabila clientului care iti va pasi pragul! Depaseste granitele culturale, prepara si bea cate o cafea pe fiecare continent, experimenteaza diversitatea culturilor pe care le vei intalni.

Echipele, reprezentand tari cu obiceiuri si identitati specifice, trebuie sa-si intre in rol si sa puna la punct, pana in cele mai mici detalii, … cafenele atractive. Clienti din toata lumea vor trece pragul cafenelelor recent inaugurate si vor aprecia originalitatea serviciilor si a produselor.

 

Ce se intampla in „World Cafe“?

Grupati in echipe, oferim mai intai participantilor informatii despre tara pe care o vor reprezenta, un kit de baza cu utilitati si o suma de bani, pe care sa o investeasca in resurse.

Pornind de la informatiile primite, ei trebuie sa construiasca o cafenea care sa contina produse specifice tarii respective si un program artistic pentru clienti.

Dupa construirea cafenelelor, urmeaza vizitarea lor. Fiecare participant va avea ocazia sa devina client (exigent) al celorlalte cafenele si sa testeze serviciile si produsele acestora.

Pentru a aprecia impactul, vom folosi sistemul de punctare Eurovision.

 

Rezultatul final:

  • Participantii isi vor exersa si imbunatati atentia la detalii organizatorice;
  • Responsabilizarea fata de clientul final;
  • Dezvoltarea creativitatii prin folosirea unor metode specifice;
  • Imbunatatirea comunicarii si a capacitatii de a te face inteles de diferite tipuri de public.