Abordare

Iubim ceea ce facem. Punem in toate proiectele noastre
multa pasiune si acest lucru ne-a adus succesul.

PRE-EVENIMENT

Venim - Intelegem | Proiectam – Propunem

Intelegem ca investitia in orice program trebuie sa aduca rezultate pentru toate partile implicate: companie, organizatori, participanti. Organizam evenimentele in cadrul unor proiecte ample, pentru a dezvolta echipa si organizatia. Suntem originali. Ne place sa ne jucam si sa inovam. Atunci cand provocarea nu are raspuns, inventam de la zero un program personalizat pentru dumneavoastră. De aceea, investigam in amanunt tot ceea ce va defineste: valori, principii, comportamente dezirabile si rezultatele scontate.

EVENIMENT

Agream - Implementam

In toate proiectele, abordam o perspectiva complexa, pe termen lung, nu cautam doar evenimente punctuale. Nu credem in interventii miraculoase si nici nu promitem asa ceva. Credem, insa, in obiective abordate structurat, pe multiple planuri: consultanta & training, team building, coaching.

Fiecare eveniment este conceput in functie de obiectivele agreate: program, agenda si debrief. „Valoarea adaugata” provine nu numai din experienta memorabila pe care o generam, ci si din interactiunea cu consultanti care au o experienta de peste 10 ani in business (companii multinationale, antreprenoriat sau competente specifice).

POST-EVENIMENT

Masuram - Continuam

Ascendis inseamna Viziune. Experienta. Rezultate. Rezultatele obtinute ne mentin de peste 10 ani pe prima pozitie in piata de team building si training. Daca evenimentul nu este pe masura asteptarilor, nu facturam. Este promisiunea oferita fiecarui client Ascendis si ne obliga sa ne autodepasim. Pe baza experientei acumulate in peste 18 ani, continuam sa cream, impreuna cu dumneavoastra, programe complexe: studii de cultura, consultanta & training, team building, coaching si centre de evaluare.