Evenimente

Conferințe, B2B

“Meeting Design nu este despre a aduce participanții în locul corect. Este despre a intra în mințile acestora.”

Credem că întâlnirile pot să aibă succes doar când privim tot procesul întâlnirii, dar și participanții, dintr-o perspectivă holistică. Întâlnirea este un ecosistem temporar unde toate elementele sunt în echilibru. Prin urmare, pentru ca acest lucru să fie eficient, programul trebuie să ofere o experiență care merge dincolo de simpla logică cerebrală. Trebuie să se conecteze la participanți la un nivel mai profund astfel încât aceștia să se conecteze la un nivel mai profund. Numim acest lucru ”Meetings with Heart and Sould”.

VORBITORI INSPIRATIONALI

Biroul de Speakeri este principalul furnizor de speakeri motivationali pentru conferinte si evenimente din Romania.

Oameni de valoare ai acestei tari devin surse de inspiratie atat pentru actualele, cat si pentru urmatoarele generatii, carora le transmit ceea ce au reusit sa faca. Aici intalniti oameni care au cucerit Everestul sau adancul pesterilor, campioni olimpici sau campioni ai vietii, oameni care va pot imbogati mai mult decat orice comoara.

Cu cea mai vasta retea de speakeri din Romania, cu oameni care ne folosesc dedicat ca intermediari intre ei si beneficiari, ne-am castigat prin seriozitate locul numarul 1 in Romania, in materie de reprezentanti ai diverselor personalitati.

Un om inspirat este un om mai bogat!

Ziua companiei, Petreceri

Fie că vorbim de picnic sau tematici ieșite din comun un lucru este clar, ne vom simți bine și vom aprecia timpul petrecut împreună.