SKY HIGH

3h
20-1000+
persoane

Outdoor
RO / EN / FR /
IT / ES / DE

Participanții intră în sala de conferințe și se împrăștie, având în mâini diverse materiale și unelte. Este și un exemplu de ”zmeu ciudat” în mijlocul încăperii. Toate materialele pe care le folosim sunt suficiente, dar limitate!

Trainerul este pregătit să vă primească și să vă spună ce faceți în această după-amiază. Voi ca grup veți face un număr de ”x” copii exacte ale zmeului. Fiecare zmeu construit este de fapt un modul separat. La finalul atelierului, toate modulele sunt fixate împreună astfel încât un obiect zburător modular imens este creat. Logo-ul organizației voastre poate apărea cel puțin odată pe fiecare modul.

Grupul are la dispoziție maximum 2 ore pentru întreg procesul de construcție. Asta e partea mai puțin bună, dar fezabilă. Deci de la început punem grupul într-o situație ușor stresantă. Când se termină cele 2 ore, vom atașa toate modulele pentru ca zmeul să poată zbura. Acest lucru este, evident, testat cu întreaga echipă!

Cum au administrat situația? Cine preia conducerea? Vă ascultați unul pe celălalt? Cum e comunicarea? Observăm procesul și îl evaluăm apoi cu grupul. Acest lucru duce de obicei la paralele surprinzătoare cu rutina zilnică din organizație. De asemenea, furnizează dezvăluiti excelente legate de cooperarea unul cu celălalt și în proces.

Rezultatul obtinut:

  • Participanții conștientizează importanța contribuției individuale la rezultatul final;
  • Încurajarea fiecărui membru al echipei prin finalizarea unei provocări care pare imposibilă ca grup;
  • Dezvoltarea comunicării pentru un scop dat, atât cu propria echipă, cât și cu celelalte echipe;
  • Înțelegerea nevoii de strategie clară;
  • Motivarea și întărirea spiritului de echipă.
Mai multe poze