TEAMGILITY

2h
6-300+
persoane
Indoor /
Outdoor
RO / EN / FR /
IT / ES / DE

Un program versatil cu energie ridicată ce oferă câte ceva pentru fiecare – schimbarea nu doar se întâmplă, este o alegere. Descoperă puterea echipei în a se adapta la provocări noi și neașteptate!

„Teamgility" este un eveniment dinamic în care participanţii se confruntă cu o varietate de sarcini ce pot părea neobișnuite, dar care pun în valoare competenţele individuale ce altfel ar putea rămâne latente. Participanţii vor fi împărţiţi în echipe, scopul activităţii fiind ca echipele să câștige cât mai multe puncte.

Echipele au la dispoziţie mai multe provocări din care să aleagă – cu cât mai grea provocarea, cu atât mai multe puncte va câștiga echipa.Astfel, participanţii luând în calcul competenţele individuale își definesc strategia prioritizând acele provocări care aduc mai multă valoare la nivel de echipă. Provocările pot fi atât mentale, cât și fizice punând în valoare competenţele poate mai puţin cunoscute ale participanţilor. Diversitatea echipei este un factor cheie de succes – pentru a câștiga, echipa este nevoită să acopere cât mai multe zone de aptitudini și competenţe.

Rezultatul obtinut:

  • Descoperirea aptitudinilor mai puţin cunoscute ale colegilor;
  • Îmbunătățirea comunicării între membrii echipei;
  • Dezvoltarea gândirii strategice;
  • Distracție și ieșirea din zona de cotidian;
  • Consolidarea și motivarea întregului grup.
Mai multe poze